M4 gyorsforgalmi út Püspökladány-Berettyóújfalu közötti szakasz I/1. jelű betétváltozat ütemezett létesítésére kiadott környezetvédelmi engedély módosítása
A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Pest Megyei Kormányhivatal Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya előtt eljárást indított az M4 gyorsforgalmi út Püspökladány-Berettyóújfalu közötti szakasz I/1. jelű betétváltozat ütemezett létesítésére kiadott környezetvédelmi engedély módosítása iránt.
A járványügyi helyzetben is folyamatos a toborzás
A Magyar Honvédség a koronavírus járvány miatt egyik napról a másikra munkájukat vesztett embereknek is szeretne alternatívát kínálni.
Tájékoztató a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm.rendeletről
Tájékoztatom Földes nagyközség lakosait, hogy 2020. május 18-án hatályba lépett a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm.rendelet, mely alapján több, jegyzői hatáskörbe tartozó államigazgatási ügyben szükséges hatóság engedélyeztetési eljárást csupán bejelentéshez köti. A változtatás lényege, hogy az engedélyköteles tevékenységek - egyes kivételekkel - már az elektronikus úton - ügyfélkapu, online űrlap segítségével vagy email útján - történő bejelentést követően gyakorolhatók lesznek, amennyiben a hatóság nyolc napon belül nem tiltja meg a tevékenység végzését.
Földes Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala
Székhely / postai cím: 4177, Földes Karácsony Sándor tér 5.
Telefon: +36 (54) 531-000; Fax: +36 (54) 531-001; e-mail: foldesph@foldes.hu; web:www.foldes.hu